dilluns, 9 de març del 2009

S'APROPA LA PRIMAVERA

UUUUAAAAAUUUU!!!!! Quin dia mes bo que fa , i com cada diumenge , fem la nostra sortideta de rigor.

Avui som un en Joan ,En David i ...sorpresa!!!! es l'Andreu!! despres d'uns quants mesos, ens tornem a retrobar, i un sevidor. Ara que ja comença a fer bon temps a veure si ens veiem mes sovint i la pesca la deixes per els dissabtes vespre...jejejeje.

La ruta d'avui la farem desde el pavello d'Angles, fins a Sant climent d'Amer ,per la pista que va desde Sant Julia fins a Sant climent, pujem direccio a Sant Roc i baixem fins a l'esglesia de Sant Esteve de Llemana, reposem una mica i seguidament anem cap a a Sant Marti de Llemana.


Rapidament i com que el temps acompanya, ens acostem al pla de Sant Joan, fem paradeta per fer alguna foto i quan ens posem en marxa, resulta que l'andreu ha punxat, be ,aixo fa que ens enrederim uns minuts pero sense importancia, ja que aixo es rapid de canviar. Una rapida baixada ens porta a Llora, aqui perdem una mica , ja que el track que portava al gps estava tallat i haviem de trobar el cami correcte, al final trobem la carretera, i al cap d'un parell de kilometres ens desviem cap a la dreta. Travessem un rierol, i aqui algu es mulla els peus, anira fresc el que queda de ruta, i, just travessar el rierol, en
David que no volia ser menys que l'Andreu, va i punxa,Redeu!!! , si que costa de treure la cuberta !! ens hi hem estat uns 10 minuts llargs, pero finalment ens posem en marxa.


Ara ja som a Sant Gregori , on a l'esglesia fan festa , no sabem ben be que hi fan pero hi ha munt de gent, sardanes, puntaires...


Nosaltres anem a la nostra tot i que l'hora que era , un vermut ja l'haguessim fet, ja!
Coninuem per la carretera que ens porta fins a Bonmati, passant per Constantins.
Un cop arribem a Bonmati , passem per davanr el cementiri en direccio a Sant Julia del Llor, i d'aqui cap al pavello d'Angles , d'on hem sortit.







Track
Fins aviat