dimarts, 6 de desembre del 2011

El Rei destronat

Hola, a tothom. Avui us deixare una petita cronica del que va ser la sortida del dia 27 de novembre amb en Toni Cahis, el primo del zumosol,gran ciclista i millor persona.
Avui es tracta de fer le famos corriol de La Trona del Rei, que no se pas que li han vist però, no es va agradar gens. Hi havia algun tram que es feia rapid però d'altres havies de baixar masses vegades de la bici, i molt probablement sigui per no saber-ne mes.
La ruta en si esta molt be , ja que anem per les Guilleries. sortim des d'Angles i direccio al Roscall per la pista de Santa Barbara. Seguim per la mateixa fins a arribatra l'Espinau , lloc on es pot parar a fer un bon esmorzar, no sabiem que en feien , si no haguessim parat(esta pendent de fer).
En una paradeta podem gaudir de la masia del Sobirà, on també fan uns bons esmorzars i dinars.
Seguim per la matixa pista i si no la deixessim ens portaria fins a Sant Hilari, però , nosaltres nomes arribem fins al Pedró.
Alla ens desviem cap a l'esquerra per a anar a agafar el corriol de la Trona del Rei i al cap de poc , começa. Son 6 o 7 kms de baixada , alguns molt rapids de fer i d'altres molt tecnics.

S'ens tira l'hora a sobre i arribem a la Carretera de Sant Hilari on ho deixem estar.


Ara es hora de tornar i amb una mica de pressa anem cap a brunyola, per la Mare de Deu de Serrallonga.
De Brunyola fins Sant Marti Sapresa per el cami marcat i ja fins Angles,carretera.


Espero tornar mes sovint a escriure per el blog.
Fins aviat