dimecres, 24 de juny del 2009

GANXONADA A LA CATLLARÀS

Feia mesos que tenia ganes de fer una sortideta amb la colla bujonis de Sant Feliu de Guixols. La sortida d'avui es per celebrar la champions que va guanyar el barça al mes de maig.La ideia es fer El Catllaràs.

Despres de gairebe 2 hores de carrtera , arribema Vilada, a uns Kms de Berga.Son les 9:17h, i comencem a pedalar.




Nomes de començar, la pista agafa pendents considerables, això si, plat petit i anar fent.





A mida que anem pujant la boira es va fent cada vegada mes intensa i no podem gauidr del paissatge. Com que el dia abns va ploure , la pista estava una mica tov a i axio feia que fos mes complicada la pujada, passant per La Creu de Rosset, Comelles i fins a Sant Roma de la Clusa.Ens fem unes fotos i continuem pujant.




Arribem al Roc del Catllaràs...quin pedrot!!!



Tot seguint el PR per mig del bosc arribem al Joc de la pilota, la ideia era fer una partit de futbol aqui mateix pero exactament no sabem on es i decidim fer-ho en un altre lloc.Però abans anem al mirador del Roc de Lluna, des d'alla podem veure el pirineu ,la Pobla de Lillet, tot i que esta ennuvolat alguna cosa podem apreciar, es espectacular!!





Quina colla de sonats!! a 1600 mts d'alçada un partit de futbol....
L'arbitre pita el final del partit i tornem a pujar a les bicis per fer la baixada fins al Xalet del Catllaràs.
Ja es l'hora de dinar ,tenim gana i set , decidim arribar fina a Santa Maria de Falgars on farem la paradeta i dinarem un entrepà.



Ja era questio de seguir el PR i GR, tot semblava que seria de baixada el que quedava,però...no, i no nomes era pujada sino que varem haver de fer un tros del GR a peu a Baga de Fontanals, amb una forta pendent i mica en mica anar pujant. Haviem de fer cim al coll de Sant Miquel i un cop fet , baixar fins a Sant Roma de la Clusa.

Quin canvi! al mati tot tapat per la boira i ara a cel descobert es una passada!







Ara ja si que tot es baixada fins a Vilada, però aquest cop gaudim de les vistes que al mati no hem pogut disfrutar.


Track











Fins aviat