dilluns, 14 de desembre del 2009

MASIA EL SOBIRÀ



Ara que ja es aquí la fred de veritat, nosaltres com que som massoques, anem alla on fa mes fred.Avui pujem a el SOBIRÀ masia situada a les guilleries, on podeu gaudir d’un bon esmorzar,dinar o sopar.
Avui a mes tenim un nou component en Moncho, es un “Boludo” de Bàscara que avui ha volgut patir la fred que fa per aquestes mntanyes.
La sortida es típica de fer-la , ja que hi ha molts ciclistas que ja l’han fet i aquesta vegada he pensat que es mereix una crónica.
El recorregut es el que tothom fa, pujar direcció a Santa Bàrbara, per la pista principal, passant per la Font dels Gossos, i un cop ets al Pla de llancers, decideixes si pujar cap a l’ermita i o anar en direcció al Roscall. En aquest punt i l’hora que es , fa molta fred!!!. Jo haig de baixar de la bici y caminar ja que tinc els peus glaçats.
Arribem al Roscall i farem el puja i baixa fins a l’Espinau. Un cop som a l’Espinau hem de girar a la dreta , ja que si seguim recte ens portarà a Sant Hilari. Farem un petit descens i desseguida tornem a pujar per arribar a la masia del Sobirà.
En principi nomes esmorzavem unes barrites i una mica de fruita però la fred que feia uns 3 graus, va fer que ens decidissim a entaular-nos i fer un bon esmorzar de forquilla i ganivet. Com que els km que quedaven eren de baixada , ho varem acompanyar amb una mica de vi.
Amb les piles carregades farem la baixada en direcció a Santa Creu d’Horta, i ja veurem el rétol que ens indica que hem de girar a l’esquerra cap a Osor.
Un cop hem arribat a baix de tot , agafem la carretera , que esta recentment asfaltada cap a Angles.





Track (Es un arxiu de fa temps però es 100% vàlid)
Fins aviat

4 comentaris:

Mosquito Navarro ha dit...

Amigos, o debería decir ¡HERMANOS!...

Somos PLATO PEQUEÑO y hemos descubierto por casualidad mirando en CICLOIDE que existimos en catalán, y con un logo muy similar... INCREÍBLE...

Os invito a que nos visitéis en:

http://platopeque.blogspot.com/

Feliz año amigos...

Para más INRI veo que ambos Blogs nacieron en Julio de 2008, fantástico, el destino nos une y nos tiene reservadas grandes alianzas...

Mosquito Navarro ha dit...

No puede ser verdad, sois nosotros en catalán... vuestra primera entrada en el Blog es de julio de 2008 como la nuestra... el destino nos tiene reservada una gran alianza... No dejéis de visitarnos en:

http://platopeque.blogspot.com/

Feliz año amigos...

Plato Pequeño ha dit...

Hola germnas, Plato Pequeño us desitja un feliç 2010.
http://platopeque.blogspot.com/

Valeri ha dit...

El logo se parece bastante, con los platos y tal.
Seriamos hermanos gemelos, uno rubio y el otro moreno jejejeje