diumenge, 17 de maig del 2009

UN TOMB PER LES GAVARRES

La sortida d'avui no estava programada, el dia abans l'Aleix em diu que ha quedat amb dos companys de feina i que volien pujar als metges.

M'ho vaig rumiar durant una bona estona...i al final vaig accedir, i la veritat es que val la pena anar a fer un "tomb per les Gavarres".
Tot comença a Celrà, a casa d'en Gerard, el sherpa, nomès de sortir fem 100 metres de carretera i girem cap la dreta. Fem uns 3 o 4 km tot de corriols i camins mig amagats...aixó promet!.



I tant si promet! al cap de deu minuts la Cube d'en Gerard perd aire pel darrera, i s'ha de reparar.




En Pepe, aquest no us l'havia presentat es company d'en Gerard i l'Aleix, tots tres treballen a la B**, no fare publicitat si no paguen, clar, ^^.

Un cop acabada la reparació continuem la marxa i En gerard per no fer gaire carretera, ens porta per uns camins i resulta que no tenien sortida, i al final hem de recular i fer-ho per carretera. Travessem Sant Marti Vell.





Tots a roda , semblavem autentics corredors del Tour, sentiem a en Perico Delgado fent el tipic comentari "del abanico". La carretera ens porta a Madremanya, tot seguit anem direcció cap al Montnegre, no hi pujem pas, un puja i baixa molt maco.


Ja som a Sant Sadurni de l'Heure, des d'aquí es pot veure la torre de Puig d'Arques.


Ara ja queda poc, però aquest poquet es tot de pujada fins als Metges, a Sant Cebrià de Lledò.

La pujada te trams força exigents, però amb calma es fa molt bè.

Que us haig d'explicar a tos aquells que ja hi heu estat , sinò, la vista que te cap a La Bisbal, i el bon esmorçar que podeu fer allà.


Nosaltres ens enfirem unes botifarres amb torrades i creiu-me que entren divinament.


Desprès de reposar una mica ja el queda es tornar , sense cap entrebanc i tot molt plàcid, encara que els kms comencen a fer que les cames pesin una mica.

A mitja tornada agafem "el peloton principal", i els passem com cotxes de F1. Sembla que estiguin pasturant aquests...



Haig de dir que m'ha agradat molt, la ruta d'avui , gràcies a en Gerard i en Pepe, que ens han fet aquesta ruta molt maca.
Nomès queda dir que varem arribar a Celrà , amb una calor de nassos, però sencers.


Ens veiem si tot va bè , diumenge dia 24, a Sant Feliu de Pallerols a fer la Ruta dels Volcans.





Fins aviat