dilluns, 18 de gener del 2010

MARE DE DEU DE ROCACORBA




Avui sortirem amb la colla Bujonis de Sant Feliu de Guixols, l'objectiu es el Puigsou situat a 970 metres d'alçada i el santuari de la Mare de Deu de Rocacorba.



La sortida la fem desde Canet d'Adri, en direcció a Biert , per la carretera, arribem al trencant on ens hem de desviar cap a Rocacorba.



Aqui ja s'acaba l'escalfament i comença la pujada de veritat, terreny fangós degut que va ploure dies enrera. El fang s'ens queda ben agafat a les rodes i aixó fa que algú ho hagi de fer a peu a les rampes mes dures.El terreny es molt irregular, i no tranccionem be.La pujada no te cap misteri , s'ha de fer amb pit i c........



Arribem a les antenes on la carretera ens acabarà de portar al Puigsou , on farem la paradeta per menjar l'entrepà.





La curva abans d'arribar al Puigsou hi ha uns vistes espectaculars , per un costat veiem Banyoles i per l'altre arribem a veure Angles, La Cellera i fins tot Les Planes.

Amb la panxa plena baixem al santuari , on una colla de Gent te la clau del santuari i això ens permet d'entrar a veure'l.

Es molt maco, i molt ben conservat i esperem que sigui aixi per molts anys.


Es hora de fer la baixada en direcció a Biert, passant per l'ermita de Sant Nicolau, mes endavant deixem la carrtera i agafem la ruta num 13 que ens portara a Biert.





Un cop som a Canet d'Adri ens desviem a la Font de la Torre , que segons posava en una pedra que tenia mes de 100000 anys.








Track
FINS AVIAT

NEU A SANTA BARBARA


Durant els útims anys comença a ser típic que nevi a Anglès, si mes no, a Santa barbara que està situat a 854 metres d'alçada i com ve ser habitual fem la pujada per poder pedalar una mica per neu.




Passat el pla de llancers, i pujant per la part mes forta farem una ullada als pirineus i contemplen com el sol il-lumina el Pedraforca.A les fotos no s'aprecia be però es espectacular la vista que tenim.




En la sortida d'avui som en Quim, en Simon i jo , farem la pujada per la pista principal i baixarem per e

l costat de Sant Amanç, per acabar a Sant Pere Sestronques i finalment fer el corriol de baixada després del Puig Ventós.



FINS AVIAT